گروه سیاسی مشرق - فرجی دانا در رابطه با عدم پایبندی به تعهداتش در انتصابات وزارت علوم امروز در صحن علنی پاسخگوی نمایندگان مجلس شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان عملکرد رضا فرجیدانا وزیر علوم را مورد بحث و بررسی قرار دادند و درخصوص علت عدم پایبندی وزیر علوم به تعهدات خود در انتصاب مدیران در این وزارتخانه را از وی پرسیدند و عملکرد وی را مورد بررسی قرار دادند و در نهایت دومین کارت زرد مجلس نهم به فرجیدانا داده شد.
حجتالاسلام سیدمحمود نبویان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در سخنانی به عنوان نماینده سؤال کنندگان از رضا فرجیدانا وزیر علوم اظهار داشت: زمانی که آقای فرجیدانا به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شد، نام بنده به عنوان مخالف وزیر انتخاب شده بود اما برای تعامل بیشتر از صحبتکردن صرفنظر کردم. اما امروز انتصاباتی در وزارت علوم انجام شده که جای سؤال دارد، پیشرفت کشور فقط در سایه آرامش کشور است و مردم فرزندانشان را به دانشگاهها میفرستند تا در سایه آرامش فقط به کسب علم بپردازند.
نبویان ادامه داد: ما فقط برای حفظ آرامش کشور و حقوق ملت، باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشیم که آرامش در دانشگاهها سلب نشود.
نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: آقای وزیر گفتند اگر مراجع امنیتی و ذیصلاح، فردی را در استعلام رد کند، آقای وزیر آن فرد را عزل میکند، باید بگویم افرادی در وزارت علوم منصوب شدند که خودشان در ایجاد التهاب در دانشگاهها در دورههای مختلف نقش داشتند، اولین فرد معاون آموزشی وزارت علوم است، سوابق آقای میلیمنفرد راکه به عنوان معاون آموزشی وزارت علوم منصوب شده، وقتی مشاهده میکردم، شاهد بودم که هم در فتنه سال 78 که فتنه کوی دانشگاه بود و هم در فتنه 88 بعد از انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته است، اصلا آقای میلیمنفرد در تحصن سال 88 حضور داشته و حتی دستگیر شده است، بنابراین دیگر انتساب به فتنه یعنی چه، اینکه خود آقای میلیمنفرد در تحصن بوده و دستگیر شده، آیا انتساب به فتنه نیست، آقای میلیمنفرد گفتند یکی دو ساعت بعد از دستگیر شدن، از او عذرخواهی کرده و او را آزاد کردند، در حالی که اصلا این گونه نبوده است، یکی از مسئولان بلندپایه واسطه شده و او را آزاد کردند.
نبویان در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: آقای فرجیدانا وزیر علوم در کمیسیون آموزش گفت که درباره میلیمنفرد از وزارت علوم در زمان وزارت آقای مصلحی استعلام شده، آقای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش به آقای مصلحی در این زمینه نامه نوشت و از او سؤال کرد و آقای مصلحی پاسخ داد که "در مورد ادعای فوق به اطلاع میرساند هیچ استعلامی از وزارت اطلاعات در زمان حضور بنده به عنوان وزیر در این وزارتخانه صورت نگرفته است".
وی ادامه داد: باید بگویم درباره آقای میلیمنفرد با توجه به مواردی که گفتم، اصلا استعلامی لازم نیست، فرد دومی که میخواهم درباره او صحبت کنم، جعفر توفیقی مشاور عالی وزیر علوم است که او هم در تحصن شرکت و سخنرانی کرده و حتی از متحصنین در فتنه 88 تشکر کرده است.
نبویان تاکید کرد: آقای توفیقی در تحصن گفته که "از شما تشکر میکنم، نظام بدترین سناریو را انتخاب کرده و به رای و شخصیت مردم توهین کرده است، مسیر انتخابات غلط بوده است، راهپیمایی 25 خرداد حماسهای بوده که از ابتدای انقلاب بینظیر بوده است، رای موسوی 24 میلیون بود ولی نظام آن را دستکاری کرده است".
نبویان در ادامه از وزیر علوم پرسید، با توجه به این اظهارات آقای توفیقی که مشاور عالی شما هستند، آیا او به فتنه انتسابی ندارد؟
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر همین اساس خاطرنشان کرد: فرد سومی که میخواهم درباره آن صحبت کنم، آقای صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویی است، آقای وزیر گفتهاند که درباره او استعلام نشده و یا اینکه استعلام او مثبت بوده است. بنده میخواهم پاسخ استعلام درباره آقای صدیقی را قرائت کنم، پاسخ استعلام این است "برابر نظر مراجع ذیصلاح، انتصاب نامبرده به عنوان معاونت دانشجویی وزارت علوم به مصلحت نیست".
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: جناب آقای سمنانیان معاون وزیر و رئیس مرکز هیئت امنا، او ریاست دانشگاه تربیت مدرس را در زمان دوم خرداد بر عهده داشت، او آقای کدیور را با یک دروغ و استعلام نسبت به نام مهدی کدیور که در پرونده گفته شد مشکلی ندارد، جذب کرد، نظر مراجع ذیصلاح درباره آقای سمنانیان به این شرح است " طبق نظر مراجع ذیصلاح مشاور علیه فاقد صلاحیت به کارگیری در پست مورد نظر است". درباره اینکه آقای وزیر گفت که ما انگ میزنیم، باید بگویم به نظرم این تعابیر خوب نیست.
در جریان سخنان نبویان فیلمی از مانیتورهای مجلس که درخواست نمایندگان سؤال کننده پخش شد که در این فیلم نشان میداد در مراسم روز دانشجوی امسال که در دانشگاه خواجه نصیر برگزار شده ابتکار معاون رئیسجمهور و همچنین معاون وزیر علوم حضور داشتند.
در این فیلم نشان داده شد که بعد از پایان سخنرانی ابتکار رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، کلیپی از خاتمی و موسوی پخش شده و دانشجویان پس از مشاهده این کلیپ، ابراز احساسات کردند و کف و سوت زدند.
در این کلیپ نوشته شده بود: تبلیغ سران فتنه به جای استکبارستیزی.
نبویان پس از پایان پخش این فیلم در صحن علنی مجلس، از وزیر علوم پرسید آیا این اقدامات، اقدامات ساختارشکنانه نیست که در دانشگاهها اتفاق افتاده است؟
لازم به ذکر است، در روز 16 آذرماه گروه سیاسی مشرق گزارش هایی از مراسمات روز دانشجو در برخی دانشگاه های تهران که به حمایت از سران فتنه 88 و مجرمان امنیتی منتشر شد که می توانید در اینجــا مشاهده کنید.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی مراسمی به مناسبت 16 آذرماه، ميزبان دو نماينده متحصن مجلس ششم؛ محمدرضا خاتمی، دبیر کل جبهه منحله مشارکت و علی شکوریراد، سخنگوي اين جبهه بود که گزارش این مراسم را در خبر تمجيد از موسوي، کروبي و آقاسلطان با حضور مشارکتيها می توانید مشاهده کنید.
همچنین مراسم سخنرانی حجت السلام روحانی با حاشیه های زیادی همراه بود که خبرنگار مشرق طی گزارشی به گوشههایی از آن اشاره کرد که می توانید در ایـنجا ملاحظه کنید.
نبویان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فیلمی که در صحن علنی از مراسم روز دانشجو در دانشگاه خواجه نصیر پخش شد، گفت:در این فیلم در دانشگاه خواجه نصیر برای سران فتنه کف زدند، برای موسوی، خاتمی و بنیصدر، دانشجویان کف زدند و در این فیلم نشان داده میشود که بعد از فوت امام، خاتمی آمد که گویا خاتمی رهبر شده است، در این مراسم همچنین علیه مسئولان نظام شعار دادند، آیا این ساختارشکنی نیست؟ شما وزیر این نظام هستید، بنده لازم است در این جا صریحا بگویم خیلی هم عذرخواهی میکنم اما علیه مقام معظم رهبری نیز شعار دادند.
این نماینده مجلس همچنین پس از پخش این فیلم، گفت: آقای وزیر! این افراد به دفاع از شما علیه نظام و رهبری و مردم شعار دادند، این اقدامات ساختارشکنانهای است، آقای وزیر نسبت به افرادی که به عنوان هیئت بازرسی به دانشگاهها میفرستید دقت کنید، برخی از این افراد به برخی دانشگاهها رفته و در آنجا اغتشاشاتی ایجاد شده است،در دانشگاه شهید چمران اهواز، با رفتن این هیئت، استادی آمده و با برخی دختران دانشجو تماس میگیرد، و هزار نفر از دختران دانشجو نامه نوشتند که امنیت ما سلب میشود، فردی آمده به نام آقای (چ-علی)، همراه همین هیئت اعزام شده در حالی که در سال 86 سه سال به خاطر توهین به مقدسات به زندان رفته است، فردی در دانشگاه خواجه نصیر صحبت کرده به نام آقای (ع- پ)، در حالی که اخراجی بوده، ولی معاون آقای فرجیدانا در این جلسه نشسته و به سخنرانی او گوش میکند، او فردی است که در سخنرانی آقای صفارهرندی، حمله میکند و یکی از محافظان آقای صفار را گروگان میگیرند، در سخنرانی رحیمپور ازغدی به دفاع از منافقین بلند میشود و در اکثر موارد فتنه نیز حضور داشته است. با اجازه رئیس جدید دانشگاه و به دفاع از آقای فرجیدانا، او در این دانشگاه سخنرانی میکند.
نماینده تهران در مجلس متذکر شد: آقای وزیر اگر مواردی دارید از انتصاباتتان که مسئلهی ندارند، معرفی کنید، این حیف است و واقعا از دانشگاهها آرامش در حال سلب شدن است، اگر مدارک بیشتری خواستید، نزد بنده است.
فرجیدانا در پاسخ به سوالات متعدد نمایندگان و نطق سیدمحمود نبویان به ارائه توضیحات خود پرداخت و گفت: آیا اینکه یک فردی در صحن علنی به عنوان وزیر رای نیاورده، به این معنی است که از این فرد در سمتهای دیگر نمیتوان استفاده کرد؟ ما از افرادی که شایسته بودند و همه میدانند در وزارت علوم سوابق طولانی مدیریتی داشتند، در موقعیتهایی که شایستهترینها را میطلبیده، استفاده کردیم.
وی افزود: شائبهای مبنی بر اینکه افراد منتسب بنده میتوانند در تشکلهای دانشجویی دستی داشته باشند، وجود ندارد، ما باید در موارد اینچنیین به مراجع قانونی رجوع کنیم، وزارت اطلاعات در این زمینه مرجع قانونی است اگر در هر زمانی مراجع قانونی اعلام کنند که یکی از معاونان بنده به جریان خاصی منتسب است، که آن جریان قصد براندازی نظام را دارد و جریان فتنه است، بنده ملزم هستم او را عزل کنم.
وی با بیان اینکه حجت شرعی و قانونی دارم که اصلح را در وزارت علوم به کار گیرم، گفت: درباره سلب آرامش از دانشگاهها با برخی انتصابات که عدهای از نمایندگان مطرح کردند باید بگویم موضوع آرامش در دانشگاهها از دغدغههای بنده نیز هست، دو ماه از انتصاب بنده در دانشگاهها میگذرد در حالی که در آذرماه گاهی تحرکات دانشجویی رادر کشور شاهدیم ولی به لطف خدا آذر ماه هم پشت سر گذاشته شد و هیچ حرکت ساختارشکنانهای دیده نشد، آیا این موضوع دلیل بر عدم سلب آرامش در دانشگاهها با انتسابات بنده نیست؟
وزیر علوم در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: اگر عدم کسب رای اعتماد از مجلس را نشانه عدم صلاحیت اطلاق کنیم، مطمئنا روال مجالس قبلی این گونه بوده که افرادی که رای عدم اعتماد گرفتند در سایر مشاغل مشغول به کار بودند.
وی افزود: ما میخواهیم بر یک مجموعه آرام برای ارتقای علمی ایران عزیز مدیریت کنیم، ما حتما میخواهیم این فضا آرام باشد، این حاشیهسازی گسترده در مورد دو انتصاب بنده در دانشگاهها آیا به مصلحت سیستم آموزش عالی کشور است در حالی که بیش از هر زمانی به آرامش و انسجام نیاز داریم؟
فرجیدانا بر همین اساس خاطرنشان کرد: انشاءالله فضای تعامل ما را به راهبردهای اساسی برای ارتقا سطح علمی کشور خواهد رساند، اگر اصل 37 قانون اساسی بر برائت استوار است، یا باید حکم مراجع ذیصلاح را بیاورند یا اینکه مواردی را مطرح میکنند نزد یک قاضی آن موارد را ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: بنده یادداشتی به وزیر اطلاعات دادم که اگر انتصابی در وزارت علوم انجام شده که افرادی در جریانات ضد نظام هستند و در وزارت علوم پست گرفتند بنده را باخبر کنند تا اقدام کنم، آیا نمایندگان مجلس صریحتر از این موضع از بنده انتظار دارند؟ در مورد تمام انتصابات به وزارت اطلاعات گفتهام در حالی که امروز درباره دو انتصاب بنده، نمایندگان سؤال دارند. هر آنچه که در زمان بنده انجام شده یا افرادی در وزارت علوم هستند که در زاویه با نظام باشند یا خدای ناکرده در جریانات ضد نظام دست داشته باشند، تکلیف بنده است که به عنوان فرزند نظام با اعلام مراجع قانونی، اقدام کنم، نمیشود ما را با گفتن چند جمله ما به یک نتیجهگیری برسیم، باید پرسید فضای آشفتهای که در دانشگاهها با این اتهامات وجود دارد، ما را به کجا میبرد؟ ما احتیاج داریم تمام نیروهای نظام را به کار گیریم. بنده رسا و بلند اعلام میکنم که انتصابانم یک پیام بیشتر ندارد و آن پیام شایستهسالاری است و اختیار قانونی هیچ نهادی را زیر سؤال نمیبرد.
وزیر علوم در پایان با تاکید بر اینکه همه ما ملزم به تبعیت از قانون هستیم، گفت: دوستان بهتر است از قانون فراتر نروند و اگر حکم قانونی وجود ندارد، خودشان حکم صادر نکنند، بنده شنوای انتقادات سازنده نمایندگان مجلس هستم و امیدوارم نمایندگان تصمیم درستی بگیرند و راه تعامل و همفکری بیشتر را فراهم کنند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان عملکرد رضا فرجیدانا وزیر علوم را مورد بحث و بررسی قرار دادند و درخصوص علت عدم پایبندی وزیر علوم به تعهدات خود در انتصاب مدیران در این وزارتخانه را از وی پرسیدند و عملکرد وی را مورد بررسی قرار دادند و در نهایت دومین کارت زرد مجلس نهم به فرجیدانا داده شد.
حجتالاسلام سیدمحمود نبویان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در سخنانی به عنوان نماینده سؤال کنندگان از رضا فرجیدانا وزیر علوم اظهار داشت: زمانی که آقای فرجیدانا به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شد، نام بنده به عنوان مخالف وزیر انتخاب شده بود اما برای تعامل بیشتر از صحبتکردن صرفنظر کردم. اما امروز انتصاباتی در وزارت علوم انجام شده که جای سؤال دارد، پیشرفت کشور فقط در سایه آرامش کشور است و مردم فرزندانشان را به دانشگاهها میفرستند تا در سایه آرامش فقط به کسب علم بپردازند.
نبویان ادامه داد: ما فقط برای حفظ آرامش کشور و حقوق ملت، باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشیم که آرامش در دانشگاهها سلب نشود.
*میلیمنفرد در آشوبهای سال 78 و 88 نقش موثر داشته است/ فرجی دانا پاسخگو نیست*
نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: آقای وزیر گفتند اگر مراجع امنیتی و ذیصلاح، فردی را در استعلام رد کند، آقای وزیر آن فرد را عزل میکند، باید بگویم افرادی در وزارت علوم منصوب شدند که خودشان در ایجاد التهاب در دانشگاهها در دورههای مختلف نقش داشتند، اولین فرد معاون آموزشی وزارت علوم است، سوابق آقای میلیمنفرد راکه به عنوان معاون آموزشی وزارت علوم منصوب شده، وقتی مشاهده میکردم، شاهد بودم که هم در فتنه سال 78 که فتنه کوی دانشگاه بود و هم در فتنه 88 بعد از انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته است، اصلا آقای میلیمنفرد در تحصن سال 88 حضور داشته و حتی دستگیر شده است، بنابراین دیگر انتساب به فتنه یعنی چه، اینکه خود آقای میلیمنفرد در تحصن بوده و دستگیر شده، آیا انتساب به فتنه نیست، آقای میلیمنفرد گفتند یکی دو ساعت بعد از دستگیر شدن، از او عذرخواهی کرده و او را آزاد کردند، در حالی که اصلا این گونه نبوده است، یکی از مسئولان بلندپایه واسطه شده و او را آزاد کردند.
نبویان در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: آقای فرجیدانا وزیر علوم در کمیسیون آموزش گفت که درباره میلیمنفرد از وزارت علوم در زمان وزارت آقای مصلحی استعلام شده، آقای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش به آقای مصلحی در این زمینه نامه نوشت و از او سؤال کرد و آقای مصلحی پاسخ داد که "در مورد ادعای فوق به اطلاع میرساند هیچ استعلامی از وزارت اطلاعات در زمان حضور بنده به عنوان وزیر در این وزارتخانه صورت نگرفته است".
وی ادامه داد: باید بگویم درباره آقای میلیمنفرد با توجه به مواردی که گفتم، اصلا استعلامی لازم نیست، فرد دومی که میخواهم درباره او صحبت کنم، جعفر توفیقی مشاور عالی وزیر علوم است که او هم در تحصن شرکت و سخنرانی کرده و حتی از متحصنین در فتنه 88 تشکر کرده است.
سخنرانی منتشر نشده توفیقی در ایام فتنه: نظام به به رای و شخصیت مردم توهین کرد!
نبویان تاکید کرد: آقای توفیقی در تحصن گفته که "از شما تشکر میکنم، نظام بدترین سناریو را انتخاب کرده و به رای و شخصیت مردم توهین کرده است، مسیر انتخابات غلط بوده است، راهپیمایی 25 خرداد حماسهای بوده که از ابتدای انقلاب بینظیر بوده است، رای موسوی 24 میلیون بود ولی نظام آن را دستکاری کرده است".
نبویان در ادامه از وزیر علوم پرسید، با توجه به این اظهارات آقای توفیقی که مشاور عالی شما هستند، آیا او به فتنه انتسابی ندارد؟
انتصاب افراد فاقد صلاحیت/ توفیقی، میلی منفرد، صدیقی و سمنانیان فاقد صلاحیت هستند
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر همین اساس خاطرنشان کرد: فرد سومی که میخواهم درباره آن صحبت کنم، آقای صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویی است، آقای وزیر گفتهاند که درباره او استعلام نشده و یا اینکه استعلام او مثبت بوده است. بنده میخواهم پاسخ استعلام درباره آقای صدیقی را قرائت کنم، پاسخ استعلام این است "برابر نظر مراجع ذیصلاح، انتصاب نامبرده به عنوان معاونت دانشجویی وزارت علوم به مصلحت نیست".
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: جناب آقای سمنانیان معاون وزیر و رئیس مرکز هیئت امنا، او ریاست دانشگاه تربیت مدرس را در زمان دوم خرداد بر عهده داشت، او آقای کدیور را با یک دروغ و استعلام نسبت به نام مهدی کدیور که در پرونده گفته شد مشکلی ندارد، جذب کرد، نظر مراجع ذیصلاح درباره آقای سمنانیان به این شرح است " طبق نظر مراجع ذیصلاح مشاور علیه فاقد صلاحیت به کارگیری در پست مورد نظر است". درباره اینکه آقای وزیر گفت که ما انگ میزنیم، باید بگویم به نظرم این تعابیر خوب نیست.
تبلیغ سران فتنه به جای استکبارستیزی/ برگزاری مراسمات ساختارشکنانه در روز دانشجو
در جریان سخنان نبویان فیلمی از مانیتورهای مجلس که درخواست نمایندگان سؤال کننده پخش شد که در این فیلم نشان میداد در مراسم روز دانشجوی امسال که در دانشگاه خواجه نصیر برگزار شده ابتکار معاون رئیسجمهور و همچنین معاون وزیر علوم حضور داشتند.
در این فیلم نشان داده شد که بعد از پایان سخنرانی ابتکار رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، کلیپی از خاتمی و موسوی پخش شده و دانشجویان پس از مشاهده این کلیپ، ابراز احساسات کردند و کف و سوت زدند.
در این کلیپ نوشته شده بود: تبلیغ سران فتنه به جای استکبارستیزی.
نبویان پس از پایان پخش این فیلم در صحن علنی مجلس، از وزیر علوم پرسید آیا این اقدامات، اقدامات ساختارشکنانه نیست که در دانشگاهها اتفاق افتاده است؟
لازم به ذکر است، در روز 16 آذرماه گروه سیاسی مشرق گزارش هایی از مراسمات روز دانشجو در برخی دانشگاه های تهران که به حمایت از سران فتنه 88 و مجرمان امنیتی منتشر شد که می توانید در اینجــا مشاهده کنید.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی مراسمی به مناسبت 16 آذرماه، ميزبان دو نماينده متحصن مجلس ششم؛ محمدرضا خاتمی، دبیر کل جبهه منحله مشارکت و علی شکوریراد، سخنگوي اين جبهه بود که گزارش این مراسم را در خبر تمجيد از موسوي، کروبي و آقاسلطان با حضور مشارکتيها می توانید مشاهده کنید.
همچنین مراسم سخنرانی حجت السلام روحانی با حاشیه های زیادی همراه بود که خبرنگار مشرق طی گزارشی به گوشههایی از آن اشاره کرد که می توانید در ایـنجا ملاحظه کنید.
فیلم ساختارشکنی در دانشگاهها در صحن علنی پخش شد/ وزیر پاسخگو نیست
نبویان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فیلمی که در صحن علنی از مراسم روز دانشجو در دانشگاه خواجه نصیر پخش شد، گفت:در این فیلم در دانشگاه خواجه نصیر برای سران فتنه کف زدند، برای موسوی، خاتمی و بنیصدر، دانشجویان کف زدند و در این فیلم نشان داده میشود که بعد از فوت امام، خاتمی آمد که گویا خاتمی رهبر شده است، در این مراسم همچنین علیه مسئولان نظام شعار دادند، آیا این ساختارشکنی نیست؟ شما وزیر این نظام هستید، بنده لازم است در این جا صریحا بگویم خیلی هم عذرخواهی میکنم اما علیه مقام معظم رهبری نیز شعار دادند.
این نماینده مجلس همچنین پس از پخش این فیلم، گفت: آقای وزیر! این افراد به دفاع از شما علیه نظام و رهبری و مردم شعار دادند، این اقدامات ساختارشکنانهای است، آقای وزیر نسبت به افرادی که به عنوان هیئت بازرسی به دانشگاهها میفرستید دقت کنید، برخی از این افراد به برخی دانشگاهها رفته و در آنجا اغتشاشاتی ایجاد شده است،در دانشگاه شهید چمران اهواز، با رفتن این هیئت، استادی آمده و با برخی دختران دانشجو تماس میگیرد، و هزار نفر از دختران دانشجو نامه نوشتند که امنیت ما سلب میشود، فردی آمده به نام آقای (چ-علی)، همراه همین هیئت اعزام شده در حالی که در سال 86 سه سال به خاطر توهین به مقدسات به زندان رفته است، فردی در دانشگاه خواجه نصیر صحبت کرده به نام آقای (ع- پ)، در حالی که اخراجی بوده، ولی معاون آقای فرجیدانا در این جلسه نشسته و به سخنرانی او گوش میکند، او فردی است که در سخنرانی آقای صفارهرندی، حمله میکند و یکی از محافظان آقای صفار را گروگان میگیرند، در سخنرانی رحیمپور ازغدی به دفاع از منافقین بلند میشود و در اکثر موارد فتنه نیز حضور داشته است. با اجازه رئیس جدید دانشگاه و به دفاع از آقای فرجیدانا، او در این دانشگاه سخنرانی میکند.
نماینده تهران در مجلس متذکر شد: آقای وزیر اگر مواردی دارید از انتصاباتتان که مسئلهی ندارند، معرفی کنید، این حیف است و واقعا از دانشگاهها آرامش در حال سلب شدن است، اگر مدارک بیشتری خواستید، نزد بنده است.
فرجیدانا:
نمایندگان مجلس از خودشان حکم صادر نکنند/انتصابانم یک پیام بیشتر ندارد و آن "شایستهسالاری" است
نمایندگان مجلس از خودشان حکم صادر نکنند/انتصابانم یک پیام بیشتر ندارد و آن "شایستهسالاری" است
فرجیدانا در پاسخ به سوالات متعدد نمایندگان و نطق سیدمحمود نبویان به ارائه توضیحات خود پرداخت و گفت: آیا اینکه یک فردی در صحن علنی به عنوان وزیر رای نیاورده، به این معنی است که از این فرد در سمتهای دیگر نمیتوان استفاده کرد؟ ما از افرادی که شایسته بودند و همه میدانند در وزارت علوم سوابق طولانی مدیریتی داشتند، در موقعیتهایی که شایستهترینها را میطلبیده، استفاده کردیم.
وی افزود: شائبهای مبنی بر اینکه افراد منتسب بنده میتوانند در تشکلهای دانشجویی دستی داشته باشند، وجود ندارد، ما باید در موارد اینچنیین به مراجع قانونی رجوع کنیم، وزارت اطلاعات در این زمینه مرجع قانونی است اگر در هر زمانی مراجع قانونی اعلام کنند که یکی از معاونان بنده به جریان خاصی منتسب است، که آن جریان قصد براندازی نظام را دارد و جریان فتنه است، بنده ملزم هستم او را عزل کنم.
وی با بیان اینکه حجت شرعی و قانونی دارم که اصلح را در وزارت علوم به کار گیرم، گفت: درباره سلب آرامش از دانشگاهها با برخی انتصابات که عدهای از نمایندگان مطرح کردند باید بگویم موضوع آرامش در دانشگاهها از دغدغههای بنده نیز هست، دو ماه از انتصاب بنده در دانشگاهها میگذرد در حالی که در آذرماه گاهی تحرکات دانشجویی رادر کشور شاهدیم ولی به لطف خدا آذر ماه هم پشت سر گذاشته شد و هیچ حرکت ساختارشکنانهای دیده نشد، آیا این موضوع دلیل بر عدم سلب آرامش در دانشگاهها با انتسابات بنده نیست؟
وزیر علوم در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: اگر عدم کسب رای اعتماد از مجلس را نشانه عدم صلاحیت اطلاق کنیم، مطمئنا روال مجالس قبلی این گونه بوده که افرادی که رای عدم اعتماد گرفتند در سایر مشاغل مشغول به کار بودند.
وی افزود: ما میخواهیم بر یک مجموعه آرام برای ارتقای علمی ایران عزیز مدیریت کنیم، ما حتما میخواهیم این فضا آرام باشد، این حاشیهسازی گسترده در مورد دو انتصاب بنده در دانشگاهها آیا به مصلحت سیستم آموزش عالی کشور است در حالی که بیش از هر زمانی به آرامش و انسجام نیاز داریم؟
فرجیدانا بر همین اساس خاطرنشان کرد: انشاءالله فضای تعامل ما را به راهبردهای اساسی برای ارتقا سطح علمی کشور خواهد رساند، اگر اصل 37 قانون اساسی بر برائت استوار است، یا باید حکم مراجع ذیصلاح را بیاورند یا اینکه مواردی را مطرح میکنند نزد یک قاضی آن موارد را ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: بنده یادداشتی به وزیر اطلاعات دادم که اگر انتصابی در وزارت علوم انجام شده که افرادی در جریانات ضد نظام هستند و در وزارت علوم پست گرفتند بنده را باخبر کنند تا اقدام کنم، آیا نمایندگان مجلس صریحتر از این موضع از بنده انتظار دارند؟ در مورد تمام انتصابات به وزارت اطلاعات گفتهام در حالی که امروز درباره دو انتصاب بنده، نمایندگان سؤال دارند. هر آنچه که در زمان بنده انجام شده یا افرادی در وزارت علوم هستند که در زاویه با نظام باشند یا خدای ناکرده در جریانات ضد نظام دست داشته باشند، تکلیف بنده است که به عنوان فرزند نظام با اعلام مراجع قانونی، اقدام کنم، نمیشود ما را با گفتن چند جمله ما به یک نتیجهگیری برسیم، باید پرسید فضای آشفتهای که در دانشگاهها با این اتهامات وجود دارد، ما را به کجا میبرد؟ ما احتیاج داریم تمام نیروهای نظام را به کار گیریم. بنده رسا و بلند اعلام میکنم که انتصابانم یک پیام بیشتر ندارد و آن پیام شایستهسالاری است و اختیار قانونی هیچ نهادی را زیر سؤال نمیبرد.
وزیر علوم در پایان با تاکید بر اینکه همه ما ملزم به تبعیت از قانون هستیم، گفت: دوستان بهتر است از قانون فراتر نروند و اگر حکم قانونی وجود ندارد، خودشان حکم صادر نکنند، بنده شنوای انتقادات سازنده نمایندگان مجلس هستم و امیدوارم نمایندگان تصمیم درستی بگیرند و راه تعامل و همفکری بیشتر را فراهم کنند.